diumenge, 13 d’abril del 2014

2n dia de Campus

Born in the USA, de Bruce Springsteen, és un clàssic que marca el primer matí del Campus. Quan la música inunda el passadís, les habitacions es buiden en qüestió de segons per tal de veure els emparellaments de les competicions.
Un bon esmorzar dóna pas a l'entrenament. Val a dir que els jugadors i jugadores treballen de valent i s'esforcen com mai per aprofitar cada instant i cada detall que se'ls explica. El Campus ens serveix per treballar i aprofundir en aspectes tècnics i tàctics que durant la temporada no treballem com ens agradaria. Això els jugadors ho agraeixen i s'esforcen per millorar i aprendre.

Després de dinar, les Activitats de Migdia ens han ajudat a fer la digestió i a conèixe'ns millor. Els Jocs de taula, els Jocs populars i de lleure, la Play Station i la Relaxació són les activitats que realitzen els nens.

A la tarda, una estació de finalitzacions ens ha servit per escalfar i preparar el cos per les competicions de 3c3 i 1c1. El nivell està sent molt elevat i ens ho estem passant pipa! Com ens agrada jugar a bàsquet!

A la nit, després de sopar, hem jugat a una Gimkana que ens han preparat en Xavi i l'Andrea i, tot seguit, hem jugat al Joc dels Bojos. Un clàssic del Campus que mai falla!

Ara ens n'anem a dormir per agafar més forces per demà. Seguim de Campus!

Un... dos... tres... Sam Pep !!!

Vivint la competició d'1c1 amb molta intensitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada